Petak 29 Ožujak 2024

USKRSNA ČESTITKA NAČELNIKA OPĆINE VELIKA LUDINA

Svim stanovnicima Općine Velika Ludina i župljanima naše župe Sv. Mihaela Ark. želim sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane.

Neka radost uskrsnuća donese mir, zadovoljstvo i nadu u naše domove i obitelji.

Sretan Uskrs želi vam načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović

U utorak, 25. listopada oko 18.50 sati, na nenaseljenom dijelu županijske ceste u mjestu Okoli, općina Velika Ludina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala biciklistica. Nesreća se dogodila kada je 41-godišnji vozač, upravljajući teretnim vozilom

zagrebačkih registracija, dolaskom do raskrižja najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine s prednjim djelom svoga vozila udario u stražnji dio bicikla, kojim je u istom smjeru upravljala 62-godišnja žena. Biciklistica, koja na sebi nije imala reflektirajući prsluk, od siline udarca je odbačena na kolnik te je na mjestu događaja smrtno stradala. Za vrijeme obavljanja očevida, kojeg je uz policijske službenike obavio zamjenik županijske državne odvjetnice, cesta je bila zatvorena za promet od 20 do 24 sata. Protiv 41-godišnjeg vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  29.03.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3