Petak 29 Ožujak 2024

O B A V I J E S T

Kako bi se osiguralo postupanje u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo izdanim za provedbu pojedinih izbornih radnji, s obzirom na epidemiološku situaciju bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj, a sukladno uputi Državnog izbornog povjerenstva od 9.4.2021.g., Općinsko izborno povjerenstvo Općine Velika Ludina upućuje sve sudionike u izbornom procesu - Lokalni izbori 2021. da svaki dolazak u sjedište izbornog povjerenstva: Ulica Sv. Mihaela 37 u Velikoj Ludini prethodno najave telefonskim putem na br. telefona 044/658-935 (kontakt osoba Jelena Malekinušić) ili na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

To se posebice odnosi na ovjeravanje očitovanja o prihvaćanju kandidature predloženog kandidata te zaprimanje prijedloga kandidacijskih lista i kandidatura. Po primitku najave, OIP će odrediti točno vrijeme dolaska, a sve u svrhu izbjegavanja zadržavanja većeg broja ljudi u prostorijama u kojima se vrše ovjere, odnosno zaprimaju prijedlozi. Mole se svi sudionici da se pridržavaju mjera propisanih odlukama Stožera Civilne zaštite, a posebice se upozoravaju da je obavezna upotreba maski za lice za sve osobe u zatvorenom
prostoru, dezinficiranje ruku te pridržavanje mjere fizičke udaljenosti od dva metra u odnosu na druge osobe. U prostorije sjedišta OIP nije dozvoljen ulazak osobama zaraženim virusom SARS-CoV-2 ili osobama kojima je određena mjera samoizolacije.

Sve detaljne upute i preporuke u vezi izbornih radnji
te osiguranja epidemioloških mjera dostupne su na službenim stranicama Državnog izbornog povjerenstva, odnosno www.izbori.hr dok su za daljnja pojašnjenja dostupni kontakti Općinskog izbornog povjerenstva Općine Velika Ludina i to: tel. 044/658-935 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                                                                                                   Općinsko izborno povjerenstvo

                                                                      Općine Velika Ludina


iTransparentnost

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3