Subota 15 Prosinac 2018

Općina Velika Ludina dobila vaučer WiFi4EU

Općina Velika Ludina i Grad Popovača nalaze se među 200 gradova i općina iz Hrvatske koji su dobili vaučere od 15 tisuća eura. WiFi4EU vaučeri mogu se koristiti za za instaliranje pristupnik točaka za Wi-Fi na javnim mjestima kako što su gradske vijećnice, knjižnice, muzeji, parkovi, trgovi i druga mjesta od javnog interesa.

Opširnije...

SVETI NIKOLA U VELIKOJ LUDINI

U srijedu, 05.12. u prepunom Društvenom domu u Velikoj Ludini, Sveti Nikola ponovo je obišao djecu Općine Velika Ludina te ih darivao prigodnim poklonima.

Opširnije...

Kurikularna reforma je krenula

Kurikularna reforma je krenula! Nastava je moderna i zabavna! U OŠ Ludina nastava se odvija na pametnim uređajima - tabletima i pametnim pločama! Rezultat je to i pametne politike gdje je ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo novac za dio učenika te je to trebao biti pilot projekt za 1. I 5. razred ali došlo je do dogovora ravnateljice, općine i županije pa smo zajedničkim financiranjem osigurali novac za sve učenike!

Opširnije...

Pozivamo vas da preuzmete vreće za biootpad

Podsjećamo Vas da svi korisnici koji su u Izjavi o načinu korištenja usluge izrazili želju da biootpad odlažu u spremniku mogu doći u sjedište Eko Moslavine (Trg Kralja Tomislava 10/I, Kutina) i preuzeti 12 vreća za biorazgradivi otpad. Ovaj broj veća dovoljan je za tri mjeseca odvojenog sakupljanja biootpada, jer će se ova vrsta otpada odvoziti jedan puta tjedan.
Vreće za biootpad su privremeno rješenje. Očekuje se kako će Fond za zaštitu okoliša jedinicma lokalne samouprave (gradovima i općinama) dosstaviti kante za biootpad tijekom 2019.

Opširnije...


S domaćih portala

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  15.12.2018 Ferienhaus Ostsee

Galerija fotografija

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3