Četvrtak 28 Ožujak 2024

USKRSNA ČESTITKA NAČELNIKA OPĆINE VELIKA LUDINA

Svim stanovnicima Općine Velika Ludina i župljanima naše župe Sv. Mihaela Ark. želim sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane.

Neka radost uskrsnuća donese mir, zadovoljstvo i nadu u naše domove i obitelji.

Sretan Uskrs želi vam načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović

Kurikularna reforma je krenula! Nastava je moderna i zabavna! U OŠ Ludina nastava se odvija na pametnim uređajima - tabletima i pametnim pločama! Rezultat je to i pametne politike gdje je ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo novac za dio učenika te je to trebao biti pilot projekt za 1. I 5. razred ali došlo je do dogovora ravnateljice, općine i županije pa smo zajedničkim financiranjem osigurali novac za sve učenike!

Sada je škola Ludina prva škola u Hrvatskoj u kojoj se nastava odvija na naprednim digitalnim uređajima za sve učenike! Usput ću spomenuti da je ministarstvo u taj projekt uložilo 85000 kn, županija 105000 kn , općina Velika Ludina 140000 kn.
Vrijedno je reći da su danas tim povodom u Velikoj Ludini bili ministrica Divjak, ministar Štromar , župan Žinić sa suradnicima, predstavnik europske komisije i drugi uz nazočnost načelnika Općine Velika Ludina.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  28.03.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3