Četvrtak 28 Ožujak 2024

USKRSNA ČESTITKA NAČELNIKA OPĆINE VELIKA LUDINA

Svim stanovnicima Općine Velika Ludina i župljanima naše župe Sv. Mihaela Ark. želim sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane.

Neka radost uskrsnuća donese mir, zadovoljstvo i nadu u naše domove i obitelji.

Sretan Uskrs želi vam načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović

Obavijest o prikupljanju informacija od korisnika sa područja Grada Kutine, Grada Popovače i Općine Velika Ludina za potrebe nabavke kompostera i/ili spremnika (kanti) za kompostiranje.

Anketni listić/Obrazac možete preuzeti ovdje.

 

Poštovani korisnici usluge odvoza komunalnog otpada u obiteljskim kućama, temeljem Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17), tvrtka EKO MOSLAVINA d.o.o. za komunalno gospodarstvo, će za potrebe procjene nabavke kompostera i/ili spremnika (kanta) za kompostiranje podijeliti Anketne listiće na području Grada Kutine, Grada Popovače te Općine Velika Ludina. Molimo korisnike da odgovore na pitanja u Anketi i popune tražene podatke. Popunjenu Anketu/Obrazac ćemo preuzeti od Vas u periodu od 05. do 10.12.2017.g.. U komposter i/ili spremnik (kanta) za kompostiranje možete odlagati puno biootpada koji vam ostaje iz kućanstva. Na taj način smanjiti ćete količinu otpada u vašoj kanti za komunalni otpad, a kao rezultat dobiti ćete zemlju koju možete iskoristiti, recimo za cvijeće.

Više informacija možete potražiti na web stranicama EKO MOSLAVINE d.o.o.


iTransparentnost

Galerija fotografija

Vrijeme

Zagreb °C
Osijek °C
Split °C
  28.03.2024 Ferienhaus Ostsee

Poslovi na HZZ

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3